Over mij

Welkom bij Just be Free!

Wie ben ik….Ik ben Shirley. Moeder van drie geweldige jongens, die inmiddels op eigen benen staan. Mijn kadootjes , spiegels & inspiratiebronnen van het leven. Ik heb veel van hen mogen leren o.a. “Loslaten!”.

Mijn levenspad

Op mijn levenspad heb ik vele levenslessen mogen ontvangen, die niet altijd makkelijk waren. Ik heb altijd de kracht gehad & gevoeld om door te gaan en hierbij mezelf vaak de spiegel voor gehouden. Ik heb het geluk gehad mensen te ontmoeten die mij hebben geholpen mijn rugzak leeg te maken. Zij hebben mij ook laten inzien : Wie ben ik, waar ik sta en wat wil ik.

Vooral het laatste heeft mij het afgelopen jaar heel erg bezig gehouden. Ik werk nu 6 jaar als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg. Met iemand meelopen, er naast mogen staan in wat deze persoon nodig heeft. Regie van eigen leven geven om een krachtigere versie van zichzelf te worden…. is het mooiste wat er is. Toch voelde ik dat er nog meer was. Nadat ik in het najaar van 2019 ziek werd. Werd bewustwording ” mijn Medicijn“! Ik heb mezelf aan de hand genomen en naar de kern gegaan om weer beter te worden. Nieuwe uitdagingen en mogelijheden creeren. Dit ga ik doen! Hoe fantastisch is het om gemak en vreugde door te geven. Bewuster, vrolijker en vrij zijn …..ik wil mensen helpen!

Liefde, Passie en Innerlijke Kracht

De liefde, passie & innerlijke kracht die ik voel wil ik inzetten om mensen in hun kracht te laten komen en hun mooiste leven te laten leven. Vrij zijn in je hoofd en lichaam, daarnaast gezond worden en blijven. Laat je niet weerhouden van de dromen die je hebt…. wees niet bang om los te laten…… “Just be Free”

Mag ik het begin zijn op jou pad naar vrijheid…?

Liefs Shirley

Stuur een bericht

Bellen

Mobiel:
(06) 14 48 36 97

E-mail

shirley@justbefree.nl

Adres

Zonnedauw 14
5409 RD Odiliapeel

KvK: 76952606
Bank: NL71RBRB0828917299

Openingstijden

Behandelingen uitsluitend op afspraak.