Access Bar™

Access Bars™

Is een energetisch ontspannen en dynamisch proces voor lichaam en geest, waardoor er weer balans en ruimte ontstaat in ons functioneren en in het creeren van nieuwe mogelijkheden.

Het is een effectieve techniek welke zorgt voor:

  • Vermindering van angsten
  • Het loslaten van beperkende overtuigingen
  • Stress
  • Onrust in je hoofd

Access Bars™ staat voor 32 energiebanen die zich op en om je hoofd bevinden. An het eind van deze energiebanen bevinden zich drukpunten. Door deze banen specifiek en zacht aan te raken ontstaat er een ontlading. Tijdens een ontspannen behandeling zal er een reset plaatsvinden.

Oude gedragspatronen, programmeringen en opgeslagen bestanden die je niet meer nodig hebt worden gedeleted. Je zult na de behandeling, mentaal en fysiek een innerlijke rust gaan ervaren.

Een kadootje voor jezelf!

Duur behandeling:

Kinderen t/m 17 jaar 45 min.

Volwassenen: 60 min.

Lees verder op deze pagina voor meer informatie

Meest

gestelde vragen:

Voor wie is Access Bars™ bedoeld?

Acces Bars™ is voor iedereen. Jong en oud. Iedereen herkend het wel. Soms zit je vast in een bepaalde situatie of door omstandigheden. Soms zet je jezelf vast door bepaalde overtuigingen en gedachten. Hierdoor merk je dat je niet verder kunt. soms leg je de lat voor jezelf heel hoog. Vind je dat je aan alles moet voldoen en verlam je en doe je maar niets. Soms denk je dat je niet genoeg in huis hebt om te veranderen of je vind dat je geen talent hebt of erger dat je niet goed genoeg bent! Wil je dat? Wie zegt dat? Wat houdt je tegen? Wie? Jijzelf?

Wat gebeurd er tijdens een Bars behandeling?

Uit wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat tijdens Acces bars, polariteit is van de hersenen. Tijdens een sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van een diepe ontspanning, vlak voor de slaapfase Delta. Hierdoor krijg je toegang tot het onderbewustzijn en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, denkwijzen en emoties die je belemmeren in je huidige leven.

Na een behandeling van Acces Bars

Na de behandeling heb je het gevoel als of je een heerlijke massage hebt ondergaan en soms kun je er niet meteen woorden aan geven wat je op dat moment voelt. Je hoofd is leeg en kun je het gevoel hebben volledig ontspannen te zijn. Geef hier gewoon aan toe en ga niet meteen over in alle drukte van de dag. Gun jezelf de rust die je ervaart en wees lief voor jezelf. De dagen erna zul je ervaren dat je je lichter voelt. Het kan dat je je energieker voelt, beter slaapt, zorgen en sommige emoties verdwenen zijn en je opeens andere keuzes maakt en nieuwe inzichten hebt.

Wil jij ook?

* Innerlijke rust en kracht door het loslaten van oude patronen

*Betere concentratie, betere prestaties en focus.

* Een nieuwe flow, creeren van mogelijkheden, uitdagingen aangaan en bewustere keuzes maken.

*Betere nachtrust.

*Meer levensvreugde en bevrijdt zijn van alles waarvan je beperkt was.

Maak dan een afspraak en ervaar zelf wat het met je doet.

 

 

 

 

Stuur een bericht

Bellen

Mobiel:
(06) 14 48 36 97

E-mail

shirley@justbefree.nl

Adres

Zonnedauw 14
5409 RD Odiliapeel

KvK: 76952606
Bank: NL71RBRB0828917299

Openingstijden

Behandelingen uitsluitend op afspraak.