Behandelingen

Access Bars™

Is een energetisch ontspannen en dynamisch proces voor lichaam en geest, waardoor er weer balans en ruimte ontstaat in ons functioneren en het creeeren van nieuwe mogelijkheden. Tijdens een ontspannen behandeling, waarin een reset zal plaatst vinden zul je daarna een innerlijke rust gaan ervaren.

Innerlijke rust is in deze huidige drukke tijd, een waar kadootje voor jezelf. De sleutel tot verandering draag je zelf.

Tarieven

Kinderen t/m 12 jaar. € 45,-

Kinderen 13 t/m 17 jaar. € 55,-

Volwassenen. € 65,-

Behandeling voor kinderen duurt 45 min.

Behandeling voor volwassenen duurt 60 min.

Behandelingsduur is excl. intakegesprek en afsluiting 30 min.

*Acces Bars™ en Andullatietherapie kan met elkaar gecombineerd worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Reiki

Reiki betekent vanuit het Japans universele levensenergie. Het is een alternatieve geneeswijze, die het zelfgenezend vermogen stimuleert. Door middel van handoplegging in verschillende en specifieke posities wordt de universele energie doorgegeven van de Reiki-behandelaar aan de Reiki- ontvanger.

Andullatietherapie

Andullatietherapie is een behandelmethode die ingezet wordt voor chronische pijnverlichting, wellness en betere prestaties. Het is een eenvoudige, krachtige therapeutische formule en is medisch gecertificeerd en onderbouwd.

De algemene ervaring is dat andullatietherapie een positieve uitwerking heeft op chronische klachten. Door een betere doorbloeding en een verlaging van spierspanning wordt het gevoel van welbevinden versterkt.

Het wordt opnieuw mogelijk via natuurlijke middelen, een normaal dagelijks leven te leiden, waarbij de levenskwaliteit zal worden hersteld.

* Sessie van 15 min.
* Sessie van 30 min.
* Strippenkaart van 5 sessies
* Strippenkaart van 10 sessies

* Het Andullatiematras is ook te huur, zodat u thuis aan een sluitend gebruik kunt maken. Dit met bijbehorend begeleidingsprogramma.

 

Andullatie en Acces Bars kunnen met elkaar gecombineerd worden. Vraag naar de mogelijkheden.

Stuur een bericht

Bellen

Mobiel:
(06) 14 48 36 97

E-mail

shirley@justbefree.nl

Adres

Zonnedauw 14
5409 RD Odiliapeel

KvK: 76952606
Bank: NL71RBRB0828917299

Openingstijden

Behandelingen uitsluitend op afspraak.